Inrichting EHS Westerwolde

tekengrootte: -+

 

Meer nieuws

  • overzicht nieuwsberichten
  • overzicht nieuwsbrieven

Aanmelden nieuwsbrief

 
 

Nieuwsbericht

Aanleg duikers en wegomleidingen Jipsingboertangerweg en Weenderstraat

maandag 06 januari 2020

De werkzaamheden aan de Ruiten Aa vorderen gestaag. Voor de waterhuishouding moeten er nog een aantal duikers worden aangelegd, waarvan drie door de openbare weg:

  • Jipsingboertangerweg tussen de Weenderstraat en de Schiplandweg
  • Jipsingboertangerweg nabij de Iembarg
  • Weenderstraat net buiten de bebouwde kom van Jipsinghuizen ter hoogte van de zorgboerderij.

Tijdens de aanleg zal de doorgaande weg gestremd zijn en wordt het verkeer via een omleidingsroute geleid. De werkzaamheden starten op 6 januari en duren tot en met 6 maart 2020. De drie duikers worden na elkaar uitgevoerd, waarbij de werkzaamheden, en dus de omleiding, voor de volgende duiker pas worden opgestart als de vorige duiker gereed is. De omleidingsroutes worden ter plekke aangegeven met borden. 

De Lokstreek is tijdens de werkzaamheden aan de eerste en derde duiker afgesloten voor doorgaand verkeer. Aanwonenden en de buurtbus kunnen in deze periode wel gebruik maken van de Lokstreek. Tijdens de werkzaamheden aan de Weenderstraat loopt de omleiding via de Wollinghuizerweg.

Op donderdag 9 januari vindt er van 17.00 tot 20.00 uur een inloopavond plaats in het Buurthuis te Jipsinghuizen (Wollinghuizerweg 28). Tijdens de inloopavond liggen de tekeningen en omleidingsroutes op tafel, en zijn de aannemer en opdrachtgever aanwezig om uitleg te geven over de werkzaamheden. U bent van harte welkom!

Op onderstaande kaart is te zien waar de werkzaamheden plaats zullen vinden:
kaart met aan te leggen duikers

Projectgroep EHS Westerwolde

Laatste update: 06-01-2020

Contactgegevens

E-mail: info@prolander.nl

Tel.: 0592 - 365260