Inrichting EHS Westerwolde

tekengrootte: -+

 

Meer nieuws

  • overzicht nieuwsberichten
  • overzicht nieuwsbrieven

Aanmelden nieuwsbrief

 
 

Nieuwsbericht

Kom naar Ter Wupping-Wessinghuizen en zie wat er veranderd is

dinsdag 28 april 2015

De inrichting van Ter Wupping-Wessinghuizen is klaar! Wij nodigen u van harte uit op donderdag 21 mei 2015 vanaf 14.00 uur voor een officieel moment bij de Onstwedder Gaarv’n, Wessinghuizerweg 3 in Onstwedde. Aansluitend gaan we met u te voet, met fiets of paard en wagen het gebied in.

Door het gebied in te gaan, kunt u zien wat er veranderd is. Ter Wupping-Wessinghuizen is opnieuw ingericht, waarbij beek en landschap zijn hersteld. Grondeigenaren en omwonenden dachten mee bij de nieuwe inrichting van dit gebied. De aangelegde fiets-, wandel en menroutes laten u van deze prachtige omgeving genieten, waar water, natuur en cultuur samen komen.  

Geen beschrijving

Ook na het officiële moment bent u welkom om het ‘nieuwe’ gebied te bekijken. Tot 19.00 uur ontvangt u bij de Onstwedde Gaarv’n een routekaart. Daarna is deze kaart te downloaden vanaf ruitenaa.nl  

Het project Ter Wupping-Wessinghuizen is onderdeel van het NatuurNetwerk Westerwolde (voorheen EHS Westerwolde) en kwam tot stand door samenwerking tussen gebiedscommissie Westerwolde, provincie Groningen, Prolander, gemeenten Stadskanaal, Bellingwedde en Vlagtwedde, waterschap Hunze en Aa’s, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer en Libau. Daarnaast is gewerkt met subsidie vanuit de EU en het Waddenfonds.

Projectgroep EHS Westerwolde

Laatste update: 06-01-2020

Contactgegevens

E-mail: info@prolander.nl

Tel.: 0592 - 365260